Inglesina Aptica Mystic Black 4:1 ben

Aptica, az Inglesina újdonsága. Utánozhatatlan GLAM stílus, kivételes kényelem a gyermek számára, könnyű és egyszerű kezelhetőség, jól átgondolt és nem mindennapi részletek.

Ki ne szeretne egy kis kényeztetést? Az új Aptica az Inglesina kínálatából új, magasabb szintre emeli a Baby Welness koncepcióját. A kényelmet és a biztonságot a baba számára a rendkívül tágas, stabil és tökéletesen felszerelt mózeskosár biztosítja. Az Inglesina minden új modell megtervezéséhez segítségül hívja több mint 50 éves tapasztalatát a babakocsik gyártásában, valamint a bolognai kórház neonatológiai osztályának szakembereinek az együttműködését. A tapasztalatok és a közös együttműködés eredménye a továbbfejlesztett Welcome PadTM újszülött matrac, amely a mózeskosár része, és az új robusztus Aptica babakocsi váz, amely megfelel egy modern család életstílusának.

Az Aptica 2020 Quattro 4 in 1 szett az alábbi termékekből tevődik össze: mózeskosár, Welcome PadTM újszülött betét és matrac, Stand UpTM állvány, CAB R44 / 04 autósülés vagy Darwin R129 autósülés, reverzibilis sportülés, lábzsák, bevásárlókosár, pohártartó és babakocsi váz.

 

 

Tágas mózeskosár

A baba élete első hónapjaiban az izmok és a csontváz nagyon
törékeny és sérülékeny: a háton fekvés során egyenletesen oszlik el
a testsúly, így a test semelyik része sincs terhelve. A mózeskosár része az innovatív
Welcome PadTM újszülött matrac, amely a megfelelő testhelyzetben stabilizálja a babát.

Az APTICA mózeskosár tulajdonságai

 

Az APTICA mózeskosár az Inglesina legtágasabb mózeskosara. Használati ideje ezáltal meghosszabodik. Még a téli hónapokban is, amikor a baba jól be van bugyolálva, elegendő hely van benne. Állítható háttámla: amikor a baba nem alszik, alátámasztja a fejecskéjét, így könnyebben figyelheti a környező világot. Merev polipropilén konstrukcióval rendelkezik. Egyenetlen terepen is jól védi a babát. Amennyiben KIT AUTO MAXI szettel felszerelt, autóban történő használatra is jóváhagyott.

Kényelem minden évszakban

Az újszülöttek kezdetben nem képesek a központi idegrendszer által történő hőszabályozásra,
bőrük vékony és könnyen károsodik az UV sugarak és a hideg hatására.

     
Irányított szellőzés lehetősége. A mózeskosár aljában található nyílások lehetővé teszik a megfelelő szellőzést, valamint a levegő áramlását. A hálóval fedett nyílást betakarhatja vagy szabadon hagyhatja. Szabadon hagyva biztosítja a levegő megfelelő áramlását és a friss levegő eljutását a babához. A mózeskosár elején található, fedőlappal ellátott szellőztető ablak elősegíti a levegő mozgását a mózesben, így mindig friss levegő veszi körül a babát.
     
A kupolatető az UV sugarak ellen védő anyagból készült (UPF50), a kihúzható napellenző pedig minden esetben védelmet nyújt az erős fénytől és naptól. Lábtakaró ketté hajtható, magas széllel, amely tökéletesen megvédi a babát a széltől és hidegtől. Lábtakaró "gyors hozzáférés" funkcióval, amely megkönnyíti a baba behelyezését a mózeskosárba, a lábtartó levétele nélkül.

 

Méretek

A mózeskosár belső méretei (sz x m x h):
37 x 22 x 79 cm

A mózeskosár külső méretei (sz x m x h):
44 x 67 x 90 cm

Teljes méretek / mózeskosár + váz (sz x m x h):
50 x 117 x 89/100 cm

A mózeskosár súlya: 5,6 kg

 

WELCOME PADTM

 

A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli.

Olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében van szüksége. Csökkenti a plagiocephalia (ún. laposfejűség) kialakulásának kockázatát. Biztosítja a kényelmes testtartást háton fekve és elősegíti a helyes légzést.

 

A matrac lábat alátámasztó domborulata állítható, így a matrac együtt nő a gyermekkel.

 

A matrac anyagának 3D hálós szerkezete és a benne egyenletesen elhelyezett 40 szellőzőnyílás biztosítják a jó szellőzést és megakadályozzák a bepárásodás kialakulását. A hab struktúrájú párnázás puha lélegző jersey anyaggal van fedve.

A Welcome Pad ™ újszülött betét és matrac bambuszrostból készült, hipoallergén, antibakteriális és légáteresztő, ideális az érintkezéshez az újszülöttek puha bőrével.

 

Autós hordozó (Darwin i-Size )

Darwin i-Size 2019

Az Inglesina Darwin bébihordozó, amely megfelel az ECE R129 szabványnak, újonnan már a Quad babakocsik színeiben is elérhető. Ez a termék az Inglesina széleskörű, a fejlesztés, gyártás és tesztelés terén szerzett tapasztalatainak felhasználásával jött létre. A Huggy és Huggy Multifix bébihordozók méltó követője.

Autosedačka Inglesina Darwin s bází ISOFIX

A CAB bébihordozóval megegyező szerkezettel rendelkezik, azonban összehasonlítva a két hordozót a Darwin további olyan elemekkel felszerelt, amelyek növelik a hordozó ellenállását oldalütközéskor, valamint lehetővé teszik az ISOFIX-es bázistalp használatát. Az autóba beköthető az autó belső öveivel, vagy a választható kiegészítőként megvásárolható ISOFIX-es bázistalp segítségével lehet rögzíteni.

A Darwin bébihordozó elegendő hellyel rendelkezik a gyermek 75 cm-es magasságáig. Egy egész sor hasznos kiegészítővel felszerelhető, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a babának. Ilyen kiegészítő például a nyári betét, téli lábzsák, esővédő, szúnyogháló. A bébihordozó autón kívül, az APTICA babakocsi vázon történő használata nem igényel adaptereket.

Megerősített oldalvédelem, hogy a baba teljes biztonságban legyen egy esetleges oldalütközés során is.

Központi mechanizmussal rendelkező állítható magasságú fejtámla. A fejtámlába beépített 3 pontos biztonsági övek követik a fejtámla beállításait, így igazodva a gyermek magasságához.

Egyszerű mechanizmus a bébihordozó rögzítésére és levételére. Könnyedén levehető és áthelyezhető az Inglesina vázra, Stand Up állványra vagy a bázistalpra az autóba, adapter felhasználása nélkül.

Ergonomikus kialakítás, a háttámla dőlésszöge ideális a baba megfelelő testhelyzetének biztosításához.

A Darwin bébihordozó poliuretán habból készült betétekkel van ellátva a nagyobb oldalvédelem édekében.

 

Puha és lycra tartalmú légáteresztő anyagból készült szűkítő betét, ergonomikus kialakításának köszönhetően megfelelően tartja a babát az első pár hónapban.

Méretek

A háttámla belső szélessége: 27 cm, A háttámla belső magassága: 51 cm, Az ülőrész belső hossza: 24 cm, Külső méretek: 42 x 60 x 64 cm (szélesség x magasság x hosszúság). Súly: 4,75 Kg

 

Inglesina Aptica Sport

Inglesina Aptica Sport

Megfelelően tágas akár egy 4 éves gyermek számára is. 22 kg-os súlyig terhelhető. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, állítható hosszúságú és dőlésszögű lábtartó, 7 pozícióba állítható háttamla a kényelmes ülés érdekében. Tágas és hangtalanul állítható, ablakkal felszerelt kupolatetővel rendelkezik, amelynek tartozéka a napellenző is. A napellenző két pozícióban állítható és UPF50+ védelemmel rendelkezik. A kupolatetőben található ablak lehetővé teszi a rálátást a babára akkor is, ha a sportülés menetiránynak megfelelően van felhelyezve a vázra. A hosszú és tágas lábzsák bármilyen időjárási viszonyok ellen védelmet nyújt a babának. A tolókar magassága teleszkópos mechanizmussal 4 magassági pozícióba állítható, így tökéletesen kényelmes az alacsonyabb anyuka és a jól megtermett apuka számára is. A tolókar színben megegyező műbőr borítással rendelkezik.

  Egy kézzel szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukva a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik. A megfelelő higiéna a babával való törődés során nagyon fontos. A váz a felhelyezett sportüléssel együtt összecsukható.

 

Inglesina Aptica babakocsi váz

Alumínium vázszerkezet, műbőrrel bevont összekötött tolókar, jó rugózás és nagy kerekek. Az Aptica váz fő tulajdonságai. Megbirkózik a különböző útburkolatokkal, legyen szó történelmi városközpontról vagy parkról, a baba mindig maximális kényelemben részesül.

Inglesina Aptica babakocsi váz

Egy kézzel szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukva a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik.

Nagy, golyós csapágyakkal ellátott gél kerekek. Fixálható bolygókerekek elöl, átmérő 190 mm, hátsó fékezhető kerekek 260 mm átmérővel. Fürge és kompakt, mindössze 50 cm széles, a legszűkebb helyeken is átfér. Nem okoz váratlan helyzeteket egy kevésbé tágas lift, túl közel parkoló autó, kevés hely a polcok között a boltban. Merevített aljú, tágas bevásárlókosár, cipzárral zárható zsebbel. A fényvisszaverő csík a kosár két oldalán növeli a biztonságot az esti órákban.
Összecsukás után a váz nagyon kompakt, egyenes talajon önmagában megáll. Összecsukott állapotban a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik. A tolókar magassága teleszkópos mechanizmussal 4 pozícióba állítható.
A tolókar nagyon kellemes és elegáns műbőr borítású, Inglesina logóval díszítve.

 

A váz méretei

Szétnyitott állapotban (sz x m x h):
50 x 99,5/109,5 x 84/96 cm

Összecsukott állapotban (sz x m x h):
50 x 90 x 34 cm

A váz súlya: 8,3 kg

319.000 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal szállítás ide: 0 Ft