2021 Inglesina Aptica XT Sötét Szürke 4:1 ben (Darwin hordozóval)

Inglesina Aptica XT 2020 Quattro 4 in 1

Az Inglesina Aptica XT DARWIN 4 in 1 szett tartozékai:

  • APTICA mózeskosár
  • Welcome PadTM újszülött betét  
  • matrac
  • sportülés kupolatetővel és lábzsákkal
  • Darwin 0+ kategóriáju bébihordozó
  • Stand Up állvány, amely egyaránt kompatibilis a mózeskosárral és a Darwin bébihordozóval
  • APTICA XT babakocsi váz (tartozéka a pohártartó és a bevásárlókosár)

 

 

 

Aptica XT: robusztus babakocsi váz állítható rugózással, a babának tökéletes kényelmet, a szülőknek pedig egyszerű kezelhetőséget biztosít.

Ki ne szeretne egy kis kényeztetést? Az új Aptica XT az Inglesina kínálatából új, magasabb szintre emeli a Baby Welness koncepcióját. A kényelmet és a biztonságot a baba számára a rendkívül tágas, stabil és tökéletesen felszerelt mózeskosár, valamint a tökéletes rugózású babakocsi váz biztosítja. Az új Aptica XT váz az Inglesina által szabadalmaztatott, egyénileg állítható rugózás technológiáját alkalmazza. Az Inglesina minden új modell megtervezéséhez segítségül hívja több mint 50 éves tapasztalatát a babakocsik gyártásában, valamint a bolognai kórház neonatológiai osztályának szakembereinek az együttműködését. A tapasztalatok és a közös együttműködés eredménye a továbbfejlesztett Welcome PadTM újszülött matrac, amely a mózeskosár része, és az új robusztus Aptica XT babakocsi váz, amely játszva legyőzi városaink rossz állapotú járdáit, és egy erdei séta közben sem hagy cserben.

Az Aptica XT 2020 Quatro 4 in 1 szett az alábbi termékekből tevődik össze: mózeskosár, Welcome PadTM újszülött betét és matrac, Stand UpTM állvány, CAB R44 / 04 autósülés vagy Darwin R129 autósülés, sportülés, lábzsák, bevásárlókosár, pohártartó és Aptica XT babakocsi váz.

 

 

 


A kényelem és biztonság új dimenziója

Az Aptica XT babakocsi váz számára az Inglesina teljesen új típusú kerekeket fejlesztett ki. Nagyobbak (elülső kerekek - 215 mm, hátsó kerekek - 290 mm) és speciális alakjuknak köszönhetően hozzájárulnak az útfelület egyenetlenségéből szármázó rezgések elnyeléséhez. A kerék ráf külső peremét keményített gumi alkotja, amely biztosítja a hosszú élettartamot, a rajta található kétrétegű poliuretán habbélés pedig, hasonlóan a kerék kifinomult alakjához, elnyeli az útfelület szabálytalanságainak ütéseit és rezgéseit. Így a közös séta kellemesebb a gyermek és a szülő számára egyaránt, mivel sokkal kevesebb rezgés jut át a tolókarba.

Szabadalmaztatott, egymástól függetlenül állítható rugózás minden kerékhez

A baba gyorsan nő és az utak, amelyeken közlekedünk, nagyon különbözőek. Éppen ezért fejlesztette ki az Inglesina az állítható rugózást. Pici baba esetében (4-5 kg) állítsa a rugózást soft módba, és később, amikor már nagyobb a baba súlya állítsa át hard módba. Az állítható keménységű rugózáson kívül az Inglesina megnövelte a felfüggesztés emelő erejét is, így az Aptica XT legyőzi a nagyobb egyenetlenségeket is.

Az Aptica XT babakocsi adaptív felfüggesztése

 

A szabadalmaztatott, minden kerék esetében egymástól függetlenül állítható rugózás biztosítja a gyermek számára a megfelelő kényelmet növekedése bármely szakaszában.

Egy olyan babakocsi esetében, amelynek használata születéstől egészen 22 kg súlyig alkalmas, egy igazi technikai kihívás megoldani a megfelelő és jó minőségű felfüggesztést. Ha a felfüggesztés teljes egészében puha lenne, számos technikai és felhasználói nehézséget vonna maga után, amelyek megnövelnék a babakocsi súlyát és nehezítenék a kezelhetőséget. Éppen ezért fejlesztette ki az Inglesina egyedileg szabadalmaztatott, állítható rugóterhelésű felfüggesztését.

Tereptípus vagy felületminőség szerinti beállítás.

 Az első kerek esetében a SOFT mód terepen, természetben történő használatra alkalmas. A HARD mód pedig sima útfelületeken.

A gyermek súlyának megfelelő beállítás.

Amikor a baba pici és könnyű, ajánlott a hátsó kerekeket SOFT módban használni.  Ha már nagyobb (a súlya is), állítsa át HARD módba.

Az adaptív felfüggesztés helyes használatát az alábbi ábra is mutatja:

Jak použít nastavitelné odpružení kočárku

 

Tágas mózeskosár

A baba élete első hónapjaiban az izmok és a csontváz nagyon
törékeny és sérülékeny: a háton fekvés során egyenletesen oszlik el
a testsúly, így a test semelyik része sincs terhelve. A mózeskosár része az innovatív
Welcome PadTM újszülött matrac, amely a megfelelő testhelyzetben stabilizálja a babát.

 

Az APTICA mózeskosár tulajdonságai

 

Az APTICA mózeskosár az Inglesina legtágasabb mózeskosara. Használati ideje ezáltal meghosszabodik. Még a téli hónapokban is, amikor a baba jól be van bugyolálva, elegendő hely van benne. Állítható háttámla: amikor a baba nem alszik, alátámasztja a fejecskéjét, így könnyebben figyelheti a környező világot. Merev polipropilén konstrukcióval rendelkezik. Egyenetlen terepen is jól védi a babát. Amennyiben KIT AUTO MAXI szettel felszerelt, autóban történő használatra is jóváhagyott.

Kényelem minden évszakban

Az újszülöttek kezdetben nem képesek a központi idegrendszer által történő hőszabályozásra,
bőrük vékony és könnyen károsodik az UV sugarak és a hideg hatására.

     
Irányított szellőzés lehetősége. A mózeskosár aljában található nyílások lehetővé teszik a megfelelő szellőzést, valamint a levegő áramlását. A hálóval fedett nyílást betakarhatja vagy szabadon hagyhatja. Szabadon hagyva biztosítja a levegő megfelelő áramlását és a friss levegő eljutását a babához. A mózeskosár elején található, fedőlappal ellátott szellőztető ablak elősegíti a levegő mozgását a mózesben, így mindig friss levegő veszi körül a babát.
     
A kupolatető az UV sugarak ellen védő anyagból készült (UPF50), a kihúzható napellenző pedig minden esetben védelmet nyújt az erős fénytől és naptól. Lábtakaró ketté hajtható, magas széllel, amely tökéletesen megvédi a babát a széltől és hidegtől. Lábtakaró "gyors hozzáférés" funkcióval, amely megkönnyíti a baba behelyezését a mózeskosárba, a lábtartó levétele nélkül.

 

Méretek

A mózeskosár belső méretei (sz x m x h):
37 x 22 x 79 cm

A mózeskosár külső méretei (sz x m x h):
44 x 67 x 90 cm

Teljes méretek / mózeskosár + váz (sz x m x h):
50 x 117 x 89/100 cm

A mózeskosár súlya: 5,6 kg

 

WELCOME PADTM

 

A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, mely a „Welcome Pad” nevet viseli.

Olyan megfelelő és biztonságos környezetet teremt a babának, amilyenre különösen élete első 7-9 hetében van szüksége. Csökkenti a plagiocephalia (ún. laposfejűség) kialakulásának kockázatát. Biztosítja a kényelmes testtartást háton fekve és elősegíti a helyes légzést.

 

A matrac lábat alátámasztó domborulata állítható, így a matrac együtt nő a gyermekkel.

 

A matrac anyagának 3D hálós szerkezete és a benne egyenletesen elhelyezett 40 szellőzőnyílás biztosítják a jó szellőzést és megakadályozzák a bepárásodás kialakulását. A hab struktúrájú párnázás puha lélegző jersey anyaggal van fedve.

A Welcome Pad ™ újszülött betét és matrac bambuszrostból készült, hipoallergén, antibakteriális és légáteresztő, ideális az érintkezéshez az újszülöttek puha bőrével.

 

Autós hordozó (Darwin i-Size )

 Utazzon biztonságosan a babával. Az autósülés még a legrövidebb autóút során is védi gyermekét. A Darwin autósülés a legújabb R-129 i-Size szabvány által jóváhagyott.

Darwin i-Size 2019

Az Inglesina Darwin bébihordozó, amely megfelel az ECE R129 szabványnak, újonnan már a Quad babakocsik színeiben is elérhető. Ez a termék az Inglesina széleskörű, a fejlesztés, gyártás és tesztelés terén szerzett tapasztalatainak felhasználásával jött létre. A Huggy és Huggy Multifix bébihordozók méltó követője.

Autosedačka Inglesina Darwin s bází ISOFIX

A CAB bébihordozóval megegyező szerkezettel rendelkezik, azonban összehasonlítva a két hordozót a Darwin további olyan elemekkel felszerelt, amelyek növelik a hordozó ellenállását oldalütközéskor, valamint lehetővé teszik az ISOFIX-es bázistalp használatát. Az autóba beköthető az autó belső öveivel, vagy a választható kiegészítőként megvásárolható ISOFIX-es bázistalp segítségével lehet rögzíteni.

A Darwin bébihordozó elegendő hellyel rendelkezik a gyermek 75 cm-es magasságáig. Egy egész sor hasznos kiegészítővel felszerelhető, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a babának. Ilyen kiegészítő például a nyári betét, téli lábzsák, esővédő, szúnyogháló. A bébihordozó autón kívül, az APTICA babakocsi vázon történő használata nem igényel adaptereket.

Megerősített oldalvédelem, hogy a baba teljes biztonságban legyen egy esetleges oldalütközés során is.

Központi mechanizmussal rendelkező állítható magasságú fejtámla. A fejtámlába beépített 3 pontos biztonsági övek követik a fejtámla beállításait, így igazodva a gyermek magasságához.

Egyszerű mechanizmus a bébihordozó rögzítésére és levételére. Könnyedén levehető és áthelyezhető az Inglesina vázra, Stand Up állványra vagy a bázistalpra az autóba, adapter felhasználása nélkül.

Ergonomikus kialakítás, a háttámla dőlésszöge ideális a baba megfelelő testhelyzetének biztosításához.

A Darwin bébihordozó poliuretán habból készült betétekkel van ellátva a nagyobb oldalvédelem édekében.

 

Puha és lycra tartalmú légáteresztő anyagból készült szűkítő betét, ergonomikus kialakításának köszönhetően megfelelően tartja a babát az első pár hónapban.

Méretek

A háttámla belső szélessége: 27 cm, A háttámla belső magassága: 51 cm, Az ülőrész belső hossza: 24 cm, Külső méretek: 42 x 60 x 64 cm (szélesség x magasság x hosszúság). Súly: 4,75 Kg

Inglesina Aptica Sport

 

Megfelelően tágas akár egy 4 éves gyermek számára is. 22 kg-os súlyig terhelhető. Teljesen fekvő pozícióba lenyitható, állítható hosszúságú és dőlésszögű lábtartó, 7 pozícióba állítható háttamla a kényelmes ülés érdekében. Tágas és hangtalanul állítható, ablakkal felszerelt kupolatetővel rendelkezik, amelynek tartozéka a napellenző is. A napellenző két pozícióban állítható és UPF50+ védelemmel rendelkezik. A kupolatetőben található ablak lehetővé teszi a rálátást a babára akkor is, ha a sportülés menetiránynak megfelelően van felhelyezve a vázra. A hosszú és tágas lábzsák bármilyen időjárási viszonyok ellen védelmet nyújt a babának. A tolókar magassága teleszkópos mechanizmussal 4 magassági pozícióba állítható, így tökéletesen kényelmes az alacsonyabb anyuka és a jól megtermett apuka számára is. A tolókar színben megegyező műbőr borítással rendelkezik.

  Egy kézzel szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukva a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik. A megfelelő higiéna a babával való törődés során nagyon fontos. A váz a felhelyezett sportüléssel együtt összecsukható.

 

Inglesina Aptica XT babakocsi váz

 

Könnyű, mégis robusztus alumínium vázszerkezet, műbőrrel bevont összekötött tolókarral, adaptív felfüggesztéssel és nagy kerekekkel. Megbirkózik a különböző útburkolatokkal, legyen szó történelmi városközpontról vagy parkról, a baba mindig maximális kényelemben részesül.

Inglesina Aptica XT babakocsi váz

Egy kézzel szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukva a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik.

Nagy, rezgéstompító kerekek golyós csapágyakkal, a könnyebb haladás érdekében. Fixálható bolygókerekek elöl, átmérő 215 mm, hátsó fékezhető kerekek, átmérő  290 mm.

Fürge és kompakt, mindössze 53 cm széles, a legszűkebb helyeken is átfér. Nem okoz váratlan helyzeteket egy szűk ösvény, egy kevésbé tágas lift, túl közel parkoló autó, vagy kevés hely a polcok között a boltban.

Az egyes kerekek adaptív felfüggesztése lehetővé teszi a felfüggesztés beállítását a gyermek aktuális súlya vagy az útfelület minősége szerint. A felfüggesztéssel kapcsolatos további információkért kattintson a képre.

Összecsukás után a váz nagyon kompakt, egyenes talajon önmagában megáll. Összecsukott állapotban a tolókar nem érintkezik a talajjal, így nem koszolódik.

A tolókar magassága teleszkópos mechanizmussal 4 pozícióba állítható. Kényelmes és elegáns tolókar műbőr  borítással, Inglesina logóval.

A rezgéstompító kerekek három részből tevődnek össze. A legvékonyabb külső réteg keményített gumi, ami ellenáll a kopásnak. A belső réteget két, más-más keménységű poliuretán hab alkotja, ami elnyeli a legkisebb rezgéseket is.

 

A váz méretei

Szétnyitott állapotban (sz x m x h):
53 x 103/113 x 85/97 cm

Összecsukott állapotban (sz x m x h):
53 x 90 x 35 cm

A váz súlya: 9,5 kg

368.000 Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal szállítás ide: 0 Ft